Et af Rhône regionens bedste vinområder ligger omkring byen Cairanne i det sydlige Frankrig. Især har de sidste år budt på et gevaldigt kvalitetsløft, ikke mindst takket være Yves Jean Houser fra Domaines des Amadieu. Vingården blev grundlagt i 1992, og Yves Jean overtog det i 2007 og gik i gang med omlægning til biodynamisk produktion og har været certificeret biodynamisk siden 2014.

Al arbejde foregår manuelt og vinene vinificeres og aftappes på vingården. Vingården er på ca. 7 hektarer fordelt på 8 parceller med hovedsaligt Grenache, Syrah og Mourvedre, men også en smule med gamle Carignan og Cinsault. Hovedparten af markerne ligger i AOC Cairanne og ca. en halv hektar ligger i Côtes du Rhône Villages.

Yves Jean Houser tilstræber at lave en lidt lettere udgave af Cairanne vine, en lidt mere feminin stil, siger han selv. Det er dog stadig forholdsvis kraftige Rhône vine, men med blødere tanniner. Han laver tre røde cuvéer af Cairanne og en hvid. Hans Côtes du Rhône Villages laves i rød og rosé, sidstnævnte i meget begrænset omfang.