Velkommen til Silkeborg´s hyggeligste fitnesscenter

 

 

Vi sørger for gode rammer og byens bedste stemning, og ikke mindst STØRSTE holdplan, således at du har alle muligheder for at tilpasse din træning til dine hverdags planer.

 

Personlig Træning

En personlig træner hjælper dig med at nå dine mål på en sikker og inspirerende måde. Din personlige træner sætter sig ind i dine behov og forudsætninger og skræddersyer, sammen med dig, en træningsplan, der passer til dine mål og dit temperament. Planen tilpasses undervejs i takt med at du når dine delmål.

Hvad end dit mål måtte være, holder din personlige træner dig til ilden og står ved din side under træningen, så du får så meget som muligt ud af den tid, du tilbringer i centret.

Firma Aftaler

Sunde og glade medarbejdere er en vigtig del af virksomhedens succes. Regelmæssig motion giver fordele som mere energi, bedre immunforsvar, større overskud og mindre stress.

 

Gevinsten for virksomheden er færre sygedage, højere effektivitet, et godt arbejdsmiljø og ikke mindst glade og motiverede medarbejdere.


Medarbejderne træner til en særlig favorabel firmapris. Det er valgfrit, om medarbejderne skal bære udgiften alene, eller om virksomheden skal betale helt eller delvist.