Fit&Sund Silkeborg er meget mere end bare et fitnesscenter. Vi er dit lokale fitness- og sundhedshus, og vi arbejder ud fra vores 3 værdier: sundhed, viden og nærvær. Sundhed er bl.a. varieret træning. Derfor tilbyder vi styrke- og holdtræning, programlægning og målrettet træning på dine præmisser. 

Hos Fit&Sund har vi et kompetent trænings- og sundhedsfagligt team, som gerne hjælper dig på vej uanset din alder, baggrund eller trænings- og sundhedstilstand.

I vores café er alle velkomne, og her kan man opleve den magi, der opstår, når medlemmerne hygger sig med en kop kaffe og skaber et levende fællesskab i huset. Hver tirsdag er der gratis morgenbrød. 

Fit&Sunds mål er at tilbyde en inspirerende og motiverende træningsoplevelse, som giver dig overskud, velvære og livskvalitet. 

Huset er det tidligere Pro Fitness og ligger i forbindelse med Silkeborg Sportscenter på Århusbakken. Et hus med afslappet stemning, hvor alle kender alle og kommer, som de er. I efteråret 2018 blev huset opgraderet med nye maskiner fra Cybex. 
Vi har over 400 gratis p-pladser lige ved døren. 

Hos Fit&Sund Silkeborg finder du også proaktiv, som tilbyder fysioterapi uden for sygesikringen. Dette giver dig som medlem mulighed for 10 min. gratis konsultation, træning eller behandling af autoriserede fysioterapeuter.

Vi glæder os til at invitere dig indenfor i Silkeborgs nye fitness- og sundhedshus.

Kontakt: 

Internet: www.fitogsund.dk

E-mail: silkeborg@fitogsund.dk

Tlf 42807445