Om Quick Care

 

 

I Quick Care arbejder vi efter værdibaseret ledelse og har igennem vores organisering med 5 fagchefer, virksomhedsvendte aktiviteter, socialfagligt, integration, fysioterapi og psykologi, et stort fokus på en faglig dybde i vores produkter. Quick Care er en decentraliseret virksomhed med mange selvkørende satellitter, hvor der er brug for handle- og beslutningskompetencer. Dette kræver tillid og en stærk kultur, hvilket understøttes og italesættes igennem værdibaseret ledelse, hvor den enkelte leder har en høj grad af indflydelse og medbestemmelse.

Kontakt Karina fra Quick Care på 27 87 30 17

Om Falck Healthcare

 

 

Sundhedsordning

Silkeborg kommune har en fremragende sundhedsordning hos Falck Healthcare i tilfælde af gener og smerter i bevægeapparatet.

Vi gør sundhed nemt for medarbejdere og ledere i private virksomheder, offentlige organisationer og kunder i forsikrings- og pensionsselskaber.

Vi skaber synlige, effektive, målbare og vedvarende forandringer for dig og din virksomhed, når det drejer sig om sundhed, sygdom, fravær eller nedslidning.

Falck Healthcare driver mere end 120 klinikker, hvor godt 700 tilknyttede fysiske behandlere gennemfører ca. 650.000 behandlinger om året.
Desuden gør vores Hurtig Diagnose-koncept, at mere end 310.000 danskere har mulighed for at reducere ventetiden hos en speciallæge. Og endelig gennemfører vi mere end 150.000 konsultationer om året via samarbejde med godt 520 psykologer.

Henvendelser om tidsbestilling kontakt: 70 26 19 18