Novoferm ISO-20 + GTA 200 SÆT

Lysningsbredde 2440mm x højde 1925 eller 2050mm

Novoferm ISO-20 + GTA 200 SÆT

Lysningsbredde 2500mm x højde 2125mm

Novoferm ISO-20 + GTA 200 SÆT

Lysningsbredde 2560mm x højde 2000 eller 2125mm

Vi leverer ovenstående sæt på en engangspalle, forsvarligt emballeret. Når du modtager leverancen skal du straks se efter eventuelle transportskader. Det er en rigtig god idé at tage et par billeder hvis der senere opstår tvivl om varens tilstand da du modtog den.

Sørg for straks at varene kommer under tag eller overdækkes med en pressenning da specielt automatikken ikke tåler større mængder regn.

Klik på billedet for at forstørre

Her kan du nemt og billigt købe en garageport med automatik. (spar ca. 35%)

Vi har udvalgt 5 gode størrelser i Novoferm ISO-20 porten som vi sælger inklusiv vores afprøvede automatik type GTA 200 til en meget billig pris. Der er IKKE tale om specielle tilbuds modeller eller frasorterede varer, men derimod helt igennem normale produkter vi sælger hver dag. Vi har udvalgt den populære PLANKE model med træstrur og udvendig farve i RAL 9016, trafikhvid. Ved bestilling af én af de 5 størrelser får du:

  1. En Novoferm ISO-20 isoleret ledhejseport komplet bestående af side- og overkarm, køreskinner, 4 portsektioner, tætninger og monteringsbeslag.
  2. En Novoferm/Tormatic portautomatik 230V med indbygget LED lys og 1 stk. håndsender. Automatikken passer perfekt til ISO-20 porten.

Lidt gode råd før du bestiller

Om garageporten: 

Ledhejseporten monteres på garagens indvendige side og kræver minimum 90mm plads i begge sider til karmene hvor køreskinnerne er fastgjort. Hvis den nødvendige plads ikke er tilstede kan det være nødvendigt at rejse en stolpe i den ene eller måske begge sider. Portmålet som Novoferm oplyser er ALTID lysningsmål og ALTID bredde x højde i millimeter. Den nødvendige overhøjde (fra lysningshøjde og op til loftet) er 120mm + 40mm til automatikkens trækskinne. Alle Novoferm garageporte er forsynet med et blændstykke på 110mm i hele portens bredde og dette hjælper dig hvis det kniber med overhøjden.

Om automatikken:

Automatikken monteres over porten, midt for porthullet. Længden på trækskinne inklusiv motor er 3000mm så det er mindste dybde din garage kan have. I det komplette sæt finder du alle nødvenge beslag og en let forståelig vejledning. Trækskinnen er 3-delt og udført i meget kraftig profiljern. Skinnen skal blot samles med de to samlebeslag og tandrem med slæde er allerede monteret fra fabrikken. Automatikken virker ved at trække og trykke i det øverste portblad. Indkøring af automatikken og programmering af håndsender er let og foregår fuldt elektronisk. Med den monterede GTA 200 får du en støjsvag og stærk motor til din port. Der er ikke behov for aflåsning af porten da motorens gear er selvhæmmende. 

Eksempel: Du måler lysningsåbningen til 2400 x 2000mm BxH og der er 300mm sideplads i begge sider men fra gulv til loft er der kun 2100mm. Du har dermed 100mm i overhøjde men har brug for 160mm. Porten skal derfor være 60mm lavere end lysningsåbningen, eller maksimalt 1940mm. Du kan herefter vælge porten med målene 2440 x 1925mm der vil kunne monteres i din garage. Porten er 40mm bredere end lysningsbredden, men det er uden betydning da du har 300mm sideplads i begge sider. Blændstykket, der i øvrigt er malet i samme farve som porten, vil være synligt i porthullet med 75mm som kompensation for den manglende overhøjde.

 

Tekniske spørgsmål? Send os en mail og vi svarer dig så hurtigt vi kan.

Din meddelelse er sendt
Der opstod en fejl, meddelelsen er ikke sendt.