NYHEDER

KONTAKT OS

Novoferm Danmark er førende leverandør af døre, porte og logistiksystemer til hele Danmark. Alle vore produkter produceres på egne fabrikker i Europa, og vi tilbyder et komplet produktprogram, der modsvarer kundernes behov til funktionalitet og design.

Novoferm produktet har været på det danske marked siden 1997 og Novoferm Danmark blev i 2003 dannet som et datterselskab i Novoferm GmbH.

Novoferm Danmark ApS

Fynsgade 1

6520 Toftlund

CVR 26905621

Tlf.: 70277383
E-mail: mail@novoferm.dk

* Hvis du har ris eller ros, eller forslag til varer, er vi meget taknemmelige for din henvendelse. Du kan se vores kontaktoplysninger til venstre på siden.

God fornøjelse med dit indkøb!

BETALING

Når du har udvalgt dine varer og går til kassen, kan du se det samlede beløb der skal betales. Her har du mulighed for at betale med Dankort, kreditkort eller MobilePay.

Betaler du med kort trækker vi først beløbet når varen sendes fra vores lager.

FORSENDELSE

Når vi har modtaget din ordre og betaling sender vi varen til dig hurtigst muligt. Ved brevforsendelser og småpakker benytter vi Post Nords quickbrev. Ved større forsendelser leverer vi med Brink Transport eller fragtmand.

Vi sender på hverdage fra 08:00 til 16:00, fredage til 14:00. Derfor vil der være situationer hvor ordrer/betalinger registreret fredage efter 12:00 først vil kunne afsendes næstkommende hverdag.

For lagerførte porte skal du regne med en ekspeditiontid på 1-2 hverdage inden afsendelse.