Forretningsvilkår 
Yngve Kristiansen, Rynkeby Hestehave 52, 5300 Kerteminde. CVR 32807011

Mail: info@norremadegaard.dk

Tlf. 20 44 20 12

Økologisk Autorisations nr:1102288

Om
Virksomheden Nørremadegaard er en økologisk gård med ude grise, plantage med kvæder, hylde og buskfrugt. Vi forarbejder frugt og bær til marmelade og saft. Vi samarbejder med Vester Hæsinge Slagterforretning, hvor alt kød udskæres og forarbejdes. Det hele sælges via gårdbutikken og webshoppen og alt er naturligvis Økologisk.

Bestilling 
Der kan bestilles varer direkte fra webshoppen og der kan bestille på mobil 2044 2012.

Forbehold 
En evt. fejlbestilling kan indtil to dage før levering ændres eller annulleres uden omkostninger, såfremt det er standardvarer fra webshoppen. Vi tager forbehold for udsolgte varer og prisændringer.

Priser 
Alle priser på webshoppen er inklusive moms. Der tages dog forbehold for prisændringer.

Vi tager forbehold for prisen af kødet, da vægten kan variere alt efter størrelse af dyret der slagtes. Endelig faktura sendes efterfølgende.

Betaling 
Der kan betales med Mobil Pay på 20 44 20 12 eller via Nordea Bank: Reg. Nr. 2377 Konto nr. 0742 203 913.

Varerne sendes førstkommende onsdag, når betalingen er registreret.

Arrangementer tilmelding/framelding

Når du har betalt med Mobil Pay eller bank, modtager du en ordrebekræftelse, der gælder som din adgangsbillet. Ønsker du at afmelde til et arrangement, så skal du give besked på telefon 2044 2012. Ved afmelding inden 30 hverdage før arrangementet, refunderer vi 100% af billetprisen. Ved senere afmelding, kan vi desværre ikke refundere billetprisen.

Levering 
Gode fødevarer der er kælet for skal behandles med omhu. Derfor leverer vi alle varer via x-pressen eller med egen bil og chauffør direkte til din hjemadresse på faste vareture. Der leveres til hele Danmark, dog kun brofaste øer.

Alt kød leveres i termokasser og placeres på ønsket sted i opgang, garage el.lign. blot skriv det i kommentarfeltet. Man behøver således ikke være hjemme ved levering, da termokassen holder kødet koldt til man evt. kommer hjem fra arbejde. Termokassen der er returkasse tager vi blot med ved næste levering.

Emballage

Vi leverer kødprodukterne frossent i emballage, der er godkendt til direkte kontakt med fødevarer. Emballagen består af 98% luft og 2% polystyren. Emballagen kan smides ud sammen med almindeligt husholdningsaffald eller kan genbruges til mange forskellige formål efter rengøring.

Reklamationsret 
Skulle det ske der er fejl eller mangler ved det leverede kontakt os da straks, så vi kan få rettet fejlen.

Fortrydelsesret 
Indtil to dage før leveringen kan en bestilling fortrydes.

Persondata
Vi behandler vore kunders navn og adresser samt ordredata med højeste fortrolighed.