Kommende arrangementer

Danehofmarked i Nyborg 7-8 juni

Middelaldermarked med ægte riddere og mange spændende boder

 

Besøg gården, oplev plantagen, klap grisene og få en fornemmelse af hvordan en økologisk gård drives på værdier og en grundholdning om, at vi gennem et økologisk landbrug fremmer og bevarer et rigt og mangfoldigt liv af flora og fauna, samt en masse rent drikkevand.

I dag findes der 30 % flere vilde dyr, insekter og planter omkring de økologiske gårde.

Velkommen i gårdbutikken

Gårdbutikken på Nørremadegaard er fyldt med gode sager fra blandt andet vores grise, der går på marken året rundt og fra vores plantage med frugt og bærbuske, hvoraf vi laver saft, most, marmelade, syltetøj og gelé. Derforuden har vi kyllinger fra Gothenborg, mel fra Økomølleriet, suveræne krydderier fra Mill&Mortar samt sæbe og olier til kropspleje. Endeligt har vi de gode, solide haveredskaber fra det svenske firma Svea.

Vi holder åbent i gårdbutikken:

Tirsdag kl. 15-18

Fredag kl. 15-18

Lørdag kl. 10-13

Vil du handle direkte i webshoppen, klik her 

Har du lyst til at være med i vores medhjælper team?

Bliv en del af vores medhjælper team på Nørremadegaard, og vær med til at sprede det gode budskab om en rig natur, rent drikkevand og mere dyrevelfærd. Ud over at have det sjovt, får du lært om de økologiske grundprincipper, og hvordan de føres ud i praksis.

Vi har særligt brug for hjælp i foråret, omkring markeder (Sofari, Høstmarked og julemarked) samt ved høst af bær. Klik her og udfyld en formular, så hører du fra os.

Psst...vores hjemmeside er ny- kom bare med gode ideer, så den bliver tip top!

Historier fra gården - uge 23

Solen skinner og det er meget dejligt....

Dog springer alle blomster hurtigt ud, og det betyder, at vi har haft meget travlt med at høste hyldeblomster. De skal høstes hver tredje dag, for at bibeholde den gode smag i saften. Så de sidste 11 dage har vi i alt håndplukket 994 kg hyldebærblomster. Alle blomster leveres til Søbogaard, der laver en dejlig hyldeblomst saft.

- og selvfølgelig skal vi også lave en selv, dog kun til eget brug.

Desuden laver vi den dejligste hyldeblomst champagne. Find opskriften på billederne.

Sofari er vel overstået og vi takker alle besøgende for en forrygende dag med masser af sjov og gode oplevelser blandt grise.

En gæst fra sydfyn blev udtrukket blandt de mange quizz- spørgsmål og hun har været i butikke og hente en kødpakke for 500 kr. Vi ønsker tillykke her fra gården.

Vores grise trives i det varme vejr, men har det meget varmt på marken. De elsker mudder, og får vand hver dag, så de rigtig kan mudderbade!

Et par stykker er klar til slagtning, så send os en mail på info@norremadegaard.dk, hvis du er interesseret.

 

God weekend!