Årets høst byder på flere smagsoplevelser i butikken

Fyldig bærdrik presset af solbær, hyldebær, ribs og stikkelsbær.

Sommerens hedebølge har givet os mange smagfulde bær og vi har høstet i mange dage. Det har givet os lyst tilæl at prøve noget nyt og derfor har vi presset vores bær til en bærdrik. Den blev så kraftig, at den ikke kunne tappes på flaskerne uden en opblanding med vand. Derfor har vi tilsat vand og en smule sukker.

Resultatet er blevet en fyldig bærdrik - økologisk, naturligvis.

Vi anbefaler den til morgenmad, på din skyr eller yoghurt, før sport, blandet med en banan til smoothie eller i velkomstdrikken.

Hyldebærsaften er igen på hylderne. Smagfuld og fyldig, god til en toddy, som suppe eller kogt med havregryn til morgenmaden med koldt mælk på toppen.

Der er smagsprøver på både hyldebærsaft og den nye bærdrik i gårdbutikken.

Aromatisk gelé lavet af vores kvæder fra plantagen.

Gårdbutikken på Nørremadegaard er fyldt med gode sager fra blandt andet vores grise og stude, der går på marken året rundt og fra vores plantage med frugt og bærbuske, hvoraf vi laver saft, most, marmelade, syltetøj og gelé.

Vi har også gode sager fra vores økologiske kollegaer. Bla. skovkyllinger fra Gothenborg, mel fra Økomølleriet og sæbe og olier til kropspleje.

Bestil ½ gris på Nørremadegaard.

Få dine hele egne favorit udskæringer i fryseren. Vores grise er klar fra ultimo januar og vi giver dig en god vejledning til både udskæring, røgning og forarbejdning.

Er i flere om en hel gris, kan det anbefales at få lavet medister, pålæg og leverpostej.

Ring og reserver din gris på 2044 2012, eller send os en mail. Klik her

Følg os på Instagram