Styrk immunforsvaret NATURLIGT

De mørkebær har et naturligt højt indhold af C-vitaminer. De mørke bær er eksempelvis: solbær, hyldebær, aronia og blåbær

Årets saft 2019, er lavet af aronia, stikkelsbær, ribs og solbær.

Aronia har et særligt højt indhold af antioxidanter. Eksempelvis er det mere end dobbelt så høj som i blåbær.

Fyldig bærdrik presset af solbær, hyldebær, ribs og stikkelsbær.

Sommerens hedebølge i 2018 gav os mange smagfulde bær og vi høstede i mange dage. Det gav os lyst til at prøve noget nyt og derfor pressede vi vores bær til en bærdrik. Den blev så kraftig, at den ikke kunne tappes på flaskerne uden en opblanding med vand. Derfor har vi tilsat vand og en smule sukker.

Resultatet er blevet en fyldig bærdrik - økologisk, naturligvis.

Vi anbefaler den til morgenmad, på din skyr eller yoghurt, før sport, blandet med en banan til smoothie eller i velkomstdrikken.

Hyldebærsaften er UDSOLGT for i år. Den kommer på hylderne igen til oktober/november.

Smagfuld og fyldig, god til en toddy, som suppe eller kogt med havregryn til morgenmaden med koldt mælk på toppen.

Nørremadegaard tilbyder oplevelser der både smager og beriger dine sanser.

Gårdbutikken på Nørremadegaard er fyldt med gode sager fra blandt andet vores grise og stude, der går på marken året rundt og fra vores plantage med frugt og bærbuske, hvoraf vi laver saft, most, marmelade, syltetøj og gelé.

Vi har også gode sager fra vores økologiske kollegaer. Bla. skovkyllinger og ænder fra Gothenborg, mel fra Økomølleriet,. Samt sæbe og olier til kropspleje og rengøringsartikler.

Vi anvender kun de frugter og bær vi høster i vores egen plantage. Det betyder at vi kan have udsolgt grundet godt salg eller dårlig høst.

Bestil ½ gris på Nørremadegaard.

Vores grise går ude hele året. De får græs, ensilage, klid, samt rodfrugter. De udvælges efter størrelse og vi slagter derfor løbende. Send derfor en bestilling i god tid. Vi giver dig en god vejledning til både udskæring, røgning og forarbejdning.

Er i flere om en hel gris, kan det anbefales at få lavet medister, pålæg og leverpostej.

Ring og reserver din gris på 2044 2012, eller send os en mail. Klik her

Følg os på Instagram