Velkommen!

 

Velkommen til fullservice bogholderi og regnskabshjælp

Vi kører et mindre bogføringsfirma, som varetager en række administrative og bogholdermæssige opgaver for små og mellemstore virksomheder:

  • Bogholderi: Bogføring, regnskab, moms, fakturering, kreditor-/debitorstyring, Lønadministration
  • Konsulentydelser: Opbygning af administrative processer og arbejdsgange, undervisning i bogføring
  • Regnskab: Udarbejdelse og indberetning af regnskab og skat for enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber.

Medlem af

HVORDAN FOREGĂ…R SAMARBEJDET?

Du sender bilagene til os digitalt igennem e-conomic eller ved at scanne dem ind i dropbox  -hvorefter vi bogfører det hele enten fra eget kontor eller fra din adresse. 

Vi har løbende kontakt, og du har enten selv eller igennem os adgang til hele dit bogholderi nemt og hurtigt via internettet med e-conomic.

Du kan til hver en tid se, hvilke fakturaer der er udstedt, hvem mangler at betale, hvor meget har du tjent til dato, få udskrevet balance, kontokort og meget mere.

Vi overholder naturligvis persondataforordningen og derfor bestræber vi os på at arbejde så digitalt som muligt, det sparer os tid og dig penge.

HVAD DU ELLERS KAN BRUGE OS TIL

Vi kan hjælpe med at få overført dit bogholderi fra et andet system til e-conomic og undervise dig i brugen af e-conomic eller generelle bogføringsprincipper. Vil du gerne selv stå for din bogføring, kan vi hjælpe dig med at få bogført op til i dag og med at få sat system i bogføringen, så du får et bedre overblik og kommer tættere på dit regnskab.

Vi kan hjælpe med spørgsmål omkring personlig skat, udfyldelse af selvangivelse og tilretning af forskudsregistrering

Hjælp til selskabsregnskaber og selskabsselvangivelser og meget andet