Vi Passer på danmark hele Døgnet 70 70 25 01

        

FÅ EN SKRÆDDERSYET ­LØSNING

Som vagtselskab vægter vi den tætte og gode kundekontakt meget højt. Vi ved, at det er en tillidssag at overlade nøglerne og sikkerheden til et vagtfirma. Derfor er det meget vigtigt for os, at du er tryg ved os.

Vi er et mellems stor vagtselskab, som sørger for, at du får den samme kompetente vagt ud hver gang. Udover at vagten kender din virksomhed, byggeplads eller område ud og ind, så ser du også et familiært ansigt hver gang.

Du har den samme kontaktperson hos vores vagtfirma, som altid lytter til dine ønsker og behov. Vi sørger også for at skræddersy en sikkerhedsløsning, så den er tilpasset din virksomheds behov.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om din opgave og dine behov. Vi giver dig en professionel rådgivning, så vi sammen kan finde den optimale sikkerhedsløsning for dig. Vi kan også kontaktes døgnet rundt, hvis der skulle opstå akutte behov.

      

Hos KP Vagt har vi mere end 30 års erfaring i branchen som vagtfirma, og vi har høje ambitioner – ikke om at være det største vagtfirma, men om at være det bedste.

For vores personale er det ikke blot et job, men en livsstil. Det gør, at alle i vores vagtselskab har en høj arbejdsmoral og professionalisme, når de er ude på en opgave hos dig og din virksomhed. I vores vagtfirma er alle i personalet rutinerede og veluddannede

     

VIL GERNE RINGES OP?

Din meddelelse er sendt
Der opstod en fejl, meddelelsen er ikke sendt.