Velkommen til skolesolceller.dks webshop

Her kan du købe udstyr til at arbejde med Lav-selv-solceller med dine elever. Hvis du har problemer med at lægge varer i kurven skal du prøve at slette cookies.

Norske kunder skal skrive Norge i notefeltet

Indtil videre kan denne shop ikke håndtere udenlandske kunder. Skriv dog bare Norge i notefeltet, så skal vi nok rette dette inde i jeres bestilling. 

Fragt til Norge med UPS

Norske kunder betjenes nu som standard af UPS og ikke længere af DHL, da fragtpriserne med DHL til Norge er blevet sat op. Derfor kan vi nu tilbyde dig bedre fragtpriser end tidligere. Når du vælger fragtmetode, vil du blive præsenteret for en forventet pris baseret på de valgte varer. Hvis du ønsker express-levering (koster mere), kan du skrive dette i note-feltet.

Norske kunder skal vælge pris ekskl. moms, da der ikke opkræves dansk moms af varer der eksporteres til Norge. Webshop skriver Denmark, men I kan bare skrive Norge i Flere informationer.

Kurser i Lav-selv-solceller

Vi afholder kurser for skoler eller andre, der ønsker et opstartskursus. Vores instruktør har alt med til kurset, og hvis I er interesserede kan vil tilbyde et opstartskit med cellemateriale, sav, connector og dele til biler som vi har med ud til kurset. På den måde kan I komme hurtigt igang med undervisningen. Skriv til os og få et tilbud!