HINSON KOBLINGSDELE

De bedste MX kørere i Verden vælger HINSON til enhver tid! Topkvalitet sikrer lang levetid på kobling selv til tunede motorer. Koblingsplader, Skåle, dæksler og fjedre er på lager hos GG-Teknik!

FMF EXHAUST

FMF leverer nogle af de fedeste udstødninger til MX sporten. Både 2 og 4-takt udstødninger leveres med fokus på træk i midt og top området.

REKLUSE KOBLING

Rekluse er nok mest kendt for sin automatiske slyngkoblinger som gavner såvel nybegyndére som øvede. Især til Enduro er den velegnet. Køb den hos GG-Teknik!

RENTHAL

RENTHAL leverer kædehjul, Styr og håndtag i den bedste kvalitet. Hos GG-Teknik finder du et bredt udvalg af Renthal Håndtag, Renthal Twinwall styr, samt Renthal kæder og kædehjul.

HGS MX UDSTØDNINGER

Lækkert bund, midt og top effekt på din MX'er fås med en HGS udstødning.  kombineret med lang holdbarhed og lækkert design er det den oplagte løsning til enhver hobbykører såvel som Professionel.

MAXIMA OLIE

Maxima Oils er et amerikansk oliemærke som udvikler deres olie i samarbejde med Topkørere som Ryan Dungey og Pro circuit. 4- takt og 2 takt olie, Luftfilter olie, Gearolie, kædespray og mere fra Maxima er en fast del af sortimentet hos GG-Teknik.

X-TRIG Styrbroer og Holeshot

X-trig er leverandør til de bedste Motocross teams i verden. Den bedste kvalitet af styrbroer med justerbar off set, Holeshot enheder og Smarte fjederforspændere til din bagdæmper fra X-TRIG kan alt sammen fås fra GG-Teknik.

ZETA RACING

Zeta leverer kvalitets varer til din MX maskine. Fine koblingskonsoler, integrerede Holshots, Farvede dæksler og meget meget mere kan leveres gennem GG-Teknik

RFX MX TILBEHØR

RFX har et bredt udvalg til MX-sporten. Alt fra Gejl & Lir, Holeshot, koblingsgreb og meget andet kan du finde hos GG-Teknik fra RFX

MICHELIN DÆK

Michelin har altid stået for kvalitet når det kommer til dæk. Og deres Motocross linie er ingen undtagelse. Det bedste bid og holdbarhed fås i den nye Starcross serie fra Michelin. GG-Teknik lagerfører alle størrelser og modeller, som sælges til fornuftige priser.

LEATT BESKYTTELSUDSTYR

Leatt er det absolut førende mærke inden for Nakkekraver og kropsbeskyttelse. Men derudover producerer de også Motocross tøj, handsker og hjelme, knæskinner og meget andet i topkvalitet!

SEVEN MX UDSTYR

Vi er autoriseret Seven forhandler. Seven Motocross udstyr er udviklet af selveste James Stevart og leverer Motocross tøj, handsker og Hjelme i den bedste kvalitet og de fedeste designs. Hos GG-Teknik finder du altid et bredt udvalg af de nyeste modeller fra Seven.

100% BRILLER OG TILBEHØR

100% blev grundlagt i de 80'erne af Drew Lien på et lille budget og med en lidenskab for motocross. Mærket er dedikeret til motocross og inspirerer konstant nye generationer af motocross-kørere

Alt udstyr gennemgår grundige tests, er langtidsholdbart og så benytter nogle af verdens bedste atleter sig af deres produkter.

BELL HJELME

Navnet Bell har altid været forbundet med kvalitet og sikkerhed. Mange verdensmestre har båret en Bell til både Grand Prix løbene, og MotoGP konkurrencer: Bell hjelmen har været kendt i over 50 år. Bell hjelmene har spillet en afgørende rolle i beskyttelse af idrætsudøvere.
Bell begyndte som et lille enmands firma, som stadig er i drift i en forstad til Los Angeles.
Nu med en moderne fabrik i Italien, som i dag er en af de førende virksomheder i fremstilling af beskyttelseshjelme.