Lidt billeder af produkterne og firmaet

Her finder du billeder af de brands vi forhandler.

Brands:

UEBLER: I mere end 50 år har Uebler udviklet og produceret førsteklasses transportsystemer, der står for optimal funktionalitet og opfylder de højeste kvalitetskrav. Hvert enkelt produkt fra Uebler har et unikt design, der kombinerer innovation og topkvalitet. Uebler er kort sagt: Made in Germany !

MONDRAKER: Denne high-end producent af MTB cykler og gear har sit hovedsæt i Alicante Spanien. Deres cykler er performance orienteret og innovative. Cyklerne er altid markante i design og farver. Deres cykler har vundet mange trofæer, b.la. World Cup i Down Hill.

HEBO: Fra Girona i Spanien fremstiller unikke MTB produkter i høj kvalitet. Disse designes med brugeren for øje og er til at få øje på! Der findes hele serier hvor alt er matchende og farve afstemt.

WIND BLOX: Ideen til dette produkt kom under en cykeltur, Mike Fajen fra USA kunne ikke høre de bagfra kommende biler, og kom så på dette fantastiske produkt: Wind Blox. De ultra lette pads placeres på hjelmstropperne foran ørene og afviser ca 80 % af al vindstøj.

 

hæv annoncer