Luft/vand

Hos Din Varme & Energi Partner leverer vi varmepumper af høj kvalitet til en god pris, med et højt fagligt niveau i øjenhøjde.

 

Vi leverer mærker som Panasonic til både nye og ældre huse.

Vi laver løsninger til din bolig, hvor dine personlige ønsker er kombineret med vores viden om funktion, forbrug, vedligehold, levetid og komfort. Vi kommer altid ud til dig/jer og besigtiger jeres hus og varmeanlæg. 

Vi laver tilbuddet og gennem går det sammen med jer.

Vi tager ansvaret for at levere den korrekte løsning til jeres bolig, så I trygt kan stole på at I har fået den bedste løsning.  
Når vi monterer så bliver varmepumpen afleveret indreguleret, så den passer til netop jeres hus, så I kommer godt fra start. 


En varmepumpe skal dimensioneres korrekt.

Det er vigtigt at have en god dialog omkring det hus og det forbrug I har, så vi sikrer at jeres varmepumpe er dimensioneret korrekt, til jeres behov og ønsker. Dette gøres ved at vi kender jeres nuværende forbrug Har I ikke nogen forbrugs tal skal I vide lidt om jeres isolering, vinduer og andre bygningsdata. Så har vi et godt udgangspunkt for at sikre at I får den korrekte størrelse med mindst mulig slitage og strømforbrug.


Kan man få varmepumpe når man har radiatorer?

Svaret er ja. Det kan være at et par af dem skal skiftes ud med en lidt større radiator. Men har I, i dag ikke problemer med at holde varmen og radiatoren ikke altid står på 5, er det som regel ikke noget problem.

 

Ring og lad os starte dialogen og finde jer et godt tilbud :-)

PANASONIC AQUAREA ALL IN ONE.

 

Med Aquarea All in One får du opvarmning, køling og varmt brugsvand.

Høj effektivitet:

Panasonic har den bedste effektivitet på markedet:

  • COP-værdi for opvarmning (effektivitet) på op til 5
  • COP-værdi for varmt brugsvand (effektivitet) på op til 2,5
  • A-klasse pumpe (medfølger)

Ring for pris.